Over mij

ANJENEE JAGAI

Ik wil bijdragen aan 
positiviteit, groei en ontwikkeling!Ik hou ervan om met mensen in contact te zijn. Ik ben nieuwsgierig naar de persoon achter het beeld dat je te zien krijgt: naar de persoonlijke verhalen, ervaringen, krachten, kwetsbaarheden en denkwijzen. Maar het meest geniet ik ervan om iemand te zien groeien!  

Ik ben een zeer gepassioneerde, gefocuste en toegewijde coach en trainer. Zowel tijdens een coachings- als trainingssessie kan ik afstemmen op de behoeften van een individu. Door goed te observeren, luisteren en onthouden kan ik de ondersteuning bieden die nodig is om het beste uit jezelf en/of uit de groep te halen. Ik geloof in uitleggen in plaats van opleggen en combineer graag hoofd, hart en handen tijdens een sessie of training. Humor, reflecteren, spel(opdrachten) en het inzetten van tekeningen horen hier zeker bij!

Na het grootste deel van mijn tijd te hebben besteed aan het begeleiden en opvoeden van mijn drie kinderen tijdens hun lagere schoolperiode, heb ik voor deze professionele carrière gekozen toen zij naar de middelbare school gingen. Tussendoor heb ik verschillende cursussen gevolgd, zoals: EHBO, doktersassistente, zweminstructeur en mediation en heb ik hierin ook ervaring opgedaan.

D
e rode draad was en is altijd mensen helpen en het maximale uit mensen halen. Hoe kan ik jou van dienst zijn?

Stuur mij een bericht!