Coaching & Sparren

Coaching

Merk je dat je vastloopt in de interactie met anderen en heb je het idee dat het eerst nodig is om inzicht te krijgen in jouw gedrag, dan is persoonlijke coaching zeker het overwegen waard!

Tijdens informele gesprekken gaan we reflecteren op situaties die hebben plaatsgevonden. Deze casussen kun je zelf inbrengen; een andere mogelijkheid is dat ik je bezoek op locatie om te observeren.

Ik stel een heleboel vragen en hou je geregeld een spiegel voor. Daarnaast kunnen opdrachten ook deel uitmaken van een coachingssessie.

Ik ben er niet om jouw gedrag goed- of af te keuren. Wel help ik je onderzoeken wat jouw gedrag is, wat voor effect dat kan hebben en wat er achter dat gedrag schuil kan gaan. Door meer inzicht te krijgen in jezelf, wordt het makkelijker om bepaald gedrag te herkennen, te begrijpen en toe- of aan te passen. Bij jezelf én bij een ander. 

Sparren

Soms loop je tegen iets aan waarbij het prettig is om met een sparringpartner samen te werken. Dat kan zijn: een proces onder de loep nemen, ideeën concreet maken of een bepaald doel bereiken.

Je hebt behoefte aan iemand met wie je van gedachten kan wisselen, die je scherp houdt en van wie je energie krijgt. Iemand die vanuit diverse invalshoeken input kan leveren en met je meedenkt, van brainstormen tot een praktisch en concreet plan van aanpak.


Met een verfrissende en kritische blik en de kunst om dingen te ontrafelen of juist samen te brengen, ben ik de sparringpartner die je zoekt! Of het nou gaat om het inzetten van nieuwe middelen, het anders gebruiken van middelen die er al zijn of de verbeterpunten van een proces benoemen; ik help je om de puzzel op te lossen.

VRIJBLIJVEND  
kennismakingsgesprek 
45 minuten
ONLINE
of
OP LOCATIE
Meer informatie?