Trainingen

– Team in beeld –

Als jij een tekening van je team zou maken, hoe zou dat er dan uitzien? Wat zou je willen veranderen? Breng elkaars eigenschappen en onderlinge verhoudingen in beeld.

– Meeting in beeld –

Combineer woord en beeld om de punten van je meeting meer tot de verbeelding te laten spreken. Het gaat niet om een perfecte tekening, maar om de gezamenlijk toegekende betekenis aan symbolen.  

– Associeer & Presenteer –

Een combinatie van associatief denken en krachtig comfortabel voor een groep staan. Speel met beelden en metaforen en laat alles mis gaan terwijl je voor de groep staat. Het vraagt 15 seconden lef, daarna zal je niet meer willen stoppen!

– Liever assertief –  

Opkomen voor jezelf of jezelf vaker laten horen. Doe je dat al en op welke manier? Onderzoek of jij assertief bent en experimenteer met voorbeeld situaties uit je team. Ga hierover samen in gesprek en maak afspraken.

– Feedback is te gek –

Tenminste, als je ervoor open staat om te horen hoe een ander jouw gedrag ervaart. Hoe geef je eigenlijk feedback? Is het altijd negatief? En hoe ga je ermee om als je het krijgt? Feedback is tweerichtingsverkeer!

– Goed in gesprek –

Een gesprek aanknopen met iemand, een praatje maken, hoe moeilijk kan dat nou zijn? In deze training gaan we aan de slag met luisteren, gericht vragen stellen en elkaar de ruimte geven voor het vertellen van het eigen verhaal.

Wil je meer informatie of een offerte op maat?